Badminton Vereniging Almere

Laatste oproep voor vrijwilligers voor Zondagmiddagbadminton

Drie weken gelden deden wij via deze website een oproep voor vrijwilligers voor het begeleiden van het Zondagmiddagbadminton. Helaas hebben wij tot nu toe slechts twee aanmeldingen ontvangen, en dat is te weinig om te kunnen starten.

De club wil graag het zogenaamde zondagmiddagbadminton in ere herstellen, maar daarvoor zijn wel vrijwilligers nodig die deze middag begeleiden. De taak bestaat voornamelijk uit het in goede orde laten verlopen van de middag (14-17 uur), het openen en sluiten van de hal, en het incasseren van de spelersbijdragen.
Je werkt in een poule, en bent maximaal 1x per maand aan de beurt.

Het moet toch mogelijk zijn dat er mensen zijn in onze grote vereniging die hiertoe bereidt zijn?

Reacties richten aan Aisha Krak aisha.krak@Bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Laatste oproep voor vrijwilligers voor Zondagmiddagbadminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)