Basketbal Vereniging Almere

Grote Club Actie succesvol

De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie is weer voorbij. Deborah en Nikki hebben zich hard ingezet om de spelertjes en speelstertjes van BV Almere zoveel mogelijk loten te laten verkopen. De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie is weer voorbij. Deborah en Nikki hebben zich hard ingezet om de spelertjes en speelstertjes van BV Almere zoveel mogelijk loten te laten verkopen.

Het is weer enige tijd geleden dat BV Almere deelnam aan deze loterij. Ik wil bij deze alle verkopers en verkoopsters bedanken voor hun inzet (een aantal krijgt nog een waardebon van Nikki of Deborah uitgereikt) en ook Deborah en Nikki voor hun organisatie. Volgend jaar weer stel ik voor en dan gaan we met z’n allen voor 600 loten. Dit moet kunnen met zo een grote vereniging. Gewoon even op de avonden langs de senioren spelers lopen…

Nu maar hopen dat vele loten verkocht door BV Almere een prijs opleveren. De trekking is op 20 november en je lotnummer komt op je afschrift te staan. Er worden dus geen loten meer uitgereikt, gezien dit volledig gedigitaliseerd is.

Succes met de trekking en tot volgend jaar!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 06-11-2008 om 21:54 uur

    Niemand heeft mij benaderd voor loten, terwijl ik altijd goed was voor zo'n lot of 4. Kort en goed. Maak gebruik van het e-mail bestand van de vereniging

  2. Jolanda op 08-11-2008 om 17:11 uur

    Ik sluit me aan bij Henk Mostert zijn bericht!
    Heb ook niemand van BV Almere gehoord/gezien met loten!

Reageer op dit bericht (“Grote Club Actie succesvol ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)