Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Sander Verschoor

Zaterdag 8 november speelt Dekker Almere haar thuiswedstrijd tegen BC Victoria. Ook deze week worden zij weer vergezeld van de pupil van de week. Deze week is dat Sander Verschoor. Hieronder stelt hij zich voor.

Sander

Hallo, ik ben Sander Verschoor. Ik ben 9 jaar en zit nu voor het derde jaar op badminton en train in de kleur groen. Mijn broers Richard en Mark zaten al op badminton en dat vond ik zo leuk dat ik er ook op wilde. Ook mijn jongste broertje Robin (6 jaar) zit nu ook op badminton en traint nu al in wit 2.

Dit jaar speel ik voor het eerst competitie. Het is in een team, de J12, dat onder de dertien jaar speelt. Ik ben hier dan ook de jongste speler. Ik hoop dat er volgend jaar meer kinderen van mijn leeftijd competitie gaan spelen, zodat we dan een team onder elf jaar kunnen hebben. Van competitie spelen leer je heel veel. Helaas ook dat je kan verliezen, maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Dit jaar ga ik ook jeugdtoernooien spelen. Zo ben ik 18 en 19 oktober in Hoorn geweest en ga ik 15 en 16 november naar Aalsmeer voor de regionale jeugdkampioenschappen. Vorig jaar heb ik meegedaan aan toernooitjes in Huizen en bij ons in Almere. Ik heb daar zelfs prijzen gewonnen!

Vorig jaar heb ik ook bij de Top Junior mee getraind. Ook daar was ik de jongste. Het is heel leuk om extra trainingen te doen. Als je snel beter wilt worden in badmintonnen is dat echt de beste manier.

Nog even wat over mijzelf: Ik zit op basisschool de Olijfboom (t.o de badmintonhal!) in groep 6. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin en mag op veel vakken meedoen met RT+. Thuis hebben we veel dieren: 3 katten waarvan ik er 2 op mijn verjaardag heb gekregen, wandelende takken, hagedissen, vissen en afrikaanse dwergmuizen. Mijn lievelingskleur is rood. Ik speel graag buiten met de buurjongens waarvan Ruben Wijnands er ook 1 van is. Ik heb laatst mijn C diploma van zwemmen gehaald en zit erover na te denken om nog verder te gaan.

Ik vind het heel leuk om pupil van de week te zijn. Het is spannend om met het eerste team te mogen spelen en met hun op de foto te gaan. Natuurlijk verwacht ik dat ze met 8-0 gaan winnen!

Sander Verschoor

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 07-11-2008 om 08:59 uur

  Leuk stukje Sander. Tot zaterdadg!

 2. Sander op 09-11-2008 om 20:40 uur

  Ik vond het heel leuk om zaterdagavond dit allemaal mee te maken. Vooral het inspelen met de spelers was erg leuk!
  :) :D ;)

 3. Shellsey op 02-05-2010 om 19:26 uur

  Hallo heb jij msn? ;)

 4. Shellsey op 02-05-2010 om 19:28 uur

  laat me vlug iets weten !!
  lang mail : shellsey.lagaet@hotmail.com

 5. Shellsey op 02-05-2010 om 19:36 uur

  oké sander

 6. Shellsey op 02-05-2010 om 19:37 uur

  :) :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> :<strong> :</strong> ;)

 7. Sander op 06-02-2011 om 19:38 uur

  Shellsey ik vind het zeer spijtig maar ik heb geen msn.
  Wat is je achternaam? :o:

 8. Shellsey op 06-02-2011 om 19:39 uur

  Ik noem Shellsey Smapp

 9. Sander op 11-01-2024 om 13:59 uur

  Kom bij mij ;)

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Sander Verschoor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)