Badminton Vereniging Almere

Tijdscorrectie uitvaart Thea Prinsen

In het vorige bericht over de uitvaart van Thea Prinsen hebben we een chronologisch overzicht geplaatst. In dit overzicht stond dat de rouwstoet Sportcomplex De Toekomstgroep zou aandoen om 15.30 uur. Dat is inmiddels qua tijd ietsje aangepast. De rouwstoet zal om 15.20 uur bij ons sportcomplex aankomen.

Voor alle duidelijkheid, het overzicht in het vorige bericht is correct, alleen verwacht de uitvaartonderneming dat zij tien minuten eerder zullen aankomen bij ons sportcomplex. Dus Thea is op woensdag 19 november 2008 om 15.20 uur bij Sportcomplex De Toekomstgroep.

Wij rekenen op Uw komst om Thea een laatste groet te brengen.

Reageer op dit bericht (“Tijdscorrectie uitvaart Thea Prinsen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)