Badminton Vereniging Almere

Uitvaart Thea Prinsen

Thea Prinsen zal op woensdag 19 november 2008 in besloten kring gecremeerd worden in het Crematorium Ölandhorst in Lelystad. De afscheidsdienst zal plaatsvinden op woensdag 19 november 2008 om 13.15 uur in de aula van de Begraafplaats Almere Haven, gelegen aan de Oosterdreef 15, 1357 DK Almere. Na afloop is er de gelegenheid tot condoleren. Om 15.00 uur vertrekt de rouwstoet naar Sportcomplex De Toekomstgroep en zal daar om circa 15.30 uur aankomen, om vervolgens naar Lelystad te vertrekken. Thea is vandaag, vrijdag 14 november 2008, opgebaard in het Praathuis op de Redemark 19 in Almere Haven en Thea kan daar bezocht worden tot 16.30 uur.

Thea

Om misverstanden te voorkomen volgt hieronder nog een chronologisch overzicht:

Het was de wens van ons erelid Thea om bij haar uitvaart ons sportcomplex aan te doen. De vereniging zal er alles aan doen om het parkeerterrein voor onze sporthal vrij te houden. We doen een beroep op onze leden om aanwezig te zijn bij de sporthal om 15.30 uur om Thea namens de vereniging, waar ze zo verschrikkelijk veel voor betekend heeft, een laatste groet te brengen.
Tijdens de herdenkingsplechtigheid in Almere Haven zal de voorzitter van de vereniging op verzoek van Thea het woord richten tot Thea en de aanwezigen.

Mocht U nog een vraag hebben, belt U dan met Henk Staats 036-5313711 of 06-23302922.

Reageer op dit bericht (“Uitvaart Thea Prinsen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)