Badminton Vereniging Almere

Wedstrijd BC Duinwijck tegen Dekker Almere verplaatst

Vanwege toernooiverplichtingen van een drietal spelers van Duinwijck en één speelster van Dekker Almere is in onderling overleg besloten om de wedstrijd BC Duinwijck tegen Dekker Almere, die gepland stond op zondagmiddag 6 december 2008, te verplaatsen.

De wedstrijd wordt nu gespeeld op zondagmiddag 21 december 2008 om 14.00 uur in de Duinwijckhal in Haarlem. Zowel Duinwijck als Dekker Almere spelen overigens ook op zaterdagavond 20 december 2008. BC Duinwijck speelt dan uit tegen BC Amersfoort en Dekker Almere speelt thuis tegen BC Smashing uit Wijchen.

Er is dus sprake van een zogenoemd dubbelweekend. Daar zijn we als Dekker Almere bepaald niet blij mee, maar het kon even niet anders.

Reageer op dit bericht (“Wedstrijd BC Duinwijck tegen Dekker Almere verplaatst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)