Badminton Vereniging Almere

Badminton Vereniging Slotermeer organiseert Open Teamkampioenschappen Noord-Holland

De Badminton Vereniging Slotermeer organiseert ook dit jaar, evenals voorgaande jaren, de Open Team Kampioenschappen en het Recreantentoernooi voor spelers uit de Regio Noord-Holland. Voorheen organiseerde Slotermeer deze evenementen voor laten we maar gemakshalve zeggen Groot Amsterdam, maar nu is het uitgebreid tot de hele regio Noord-Holland, dit op verzoek van vele verenigingen.

Nadere informatie over dit prima initiatief vindt U op de site van Slotermeer. De inschrijving om deel te nemen aan deze competitievorm geschiedt overigens door de verenigingen. De verenigingen beschikken reeds over de inschrijfformulieren.

Reageer op dit bericht (“Badminton Vereniging Slotermeer organiseert Open Teamkampioenschappen Noord-Holland ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)