Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere komende zaterdagavond tegen BC Smashing

Komende zaterdag 20 december 2008 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Smashing uit Wijchen. Op de ranglijst staat Dekker Almere met 29 punten uit acht wedstrijden op de vijfde plaats. Smashing heeft 26 punten uit negen wedstrijden. Zo op papier zullen de beide teams elkaar niet veel ontlopen, maar of dat echt zo is, is de vraag. Een vraag die U beantwoord krijgt als U komende zaterdag Dekker Almere komt aanmoedigen in deze wedstrijd tegen Smashing. Het is overigens de eerste keer dat beide teams elkaar treffen in de competitie 2008/2009.

De spelers, de trainer-coaches en het bestuur nodigen U van harte uit om komende zaterdagavond, al een klein beetje in kerstsfeer, naar deze laatste thuiswedstrijd van het jaar 2008 te komen kijken. En alle jeugdleden die aanwezig zijn voor de line up, worden getracteerd op een perenijsje of een zakje snoep.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. DannyP op 18-12-2008 om 09:50 uur

    Een verzoek van team 10:
    Wil het publiek op het juiste moment klappen, gillen en fluiten. Wij hebben het idee dat dit te vroeg, of te laat gebeurt als wij een 'mooie bal' slaan.

    Bij voorbaat dank ;)

  2. Edje op 18-12-2008 om 18:39 uur

    :9@Danny: kan het toevallig ook nog zo zijn dat team 10 op de verkeerde banen speelt?

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere komende zaterdagavond tegen BC Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)