Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan, 1 punt meer

Om half 10 op zondagochtend konden we de Vliegende Shuttle verwelkomen in Sportcomplex De Toekomstgroep voor de return wedstrijd. De eerste wedstrijd zorgde voor een lange dag met zevenmaal een 3-gamer. Kennedy Van der Laan ging nu voor meer dan de twee winstpartijen van de vorige keer.

Helaas had Sanja opstartproblemen met de auto, u leest het goed, niet alleen de mens heeft 's ochtendsvroeg op zondag last met opstaan. Dit zorgde ervoor dat Sanja niet in Almere kon komen en we deze wedstrijd met zijn vijven in moesten gaan.

Zowel de herendubbel als damesdubbel ging verloren de dames hadden een spannende partij en verloren in drie games. De heren konden deze dag geen pottenbreken en verloren in twee games. Niet de start die Kennedy van der Laan voor ogen had.

Vervolgens waren de single partijen aan de beurt. Deze gingen een stuk beter. Na alle partijen stond de stand inmiddels weer gelijk 3-3. Alleen Chris lukte het niet om zijn partij te winnen. Sylvia pakte de partij in drie games, weer net zo spannend en leuk om te kijken als de eerder gespeelde uitwedstrijd.

De mixpartijen konden dus nog de winst opleveren. Positieve gedachten werden helaas niet de graadmeter voor de winst. Waar Chris en Conny niet verder dan twee games kwamen lukte het ook Stephan en Sylvia niet om het punt te pakken in de derde game.

Eindstand 3-5, een punt meer dan de uitwedstrijd maar toch enige gemengde gevoelens bij Kennedy Van der Laan.

Reageer op dit bericht (“Kennedy Van der Laan, 1 punt meer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)