Badminton Vereniging Almere

Toernooien in Sportcomplex De Toekomstgroep 2009

In 2009 worden er weer diverse toernooien gespeeld in Sportcomplex De Toekomstgroep. Uiteraard hopen we weer op vele deelnemers!

14-15 februari 2009 Regio Team Kampioenschappen

Aan dit toernooi doen alle teams mee die in hun afdeling kampioen zijn geworden! Aan het einde van het weekend weten we wie zich in elke klasse DE kampioen mag noemen. Het is nu al zeker dat er aan dit toernooi een team (Dekker Packaging Almere 13) van BV Almere meedoet maar we verwachten nog meer teams!

7-8 maart 2009 Rabobank Almere Satellite – Categorie 4 – Categorie 6 Toernooi

Dit toernooi is geschikt voor alle competitiespelers!
Satellite toernooi; Categorie 1 voor spelers uit Eredivisie, en 1e en 2e divisie van de NBB bondscompetitie
Categorie 4 toernooi; voor spelers uit de 3e en 4e divisie van de NBB bondscompetitie en die minder dan 2850 punten hebben op de laatst gepubliceerde NRB
Categorie 6 toernooi ; voor alle regiospelers die uitkomen in alle klassen van de regiocompetitie en die minder dan 2220 punten hebben op de laatst gepubliceerde NRB
Inschrijven kan via toernooi.nl.

14-15 maart 2009 Clubkampioenschappen BV Almere

De enige echte clubkampioenschappen! In één weekend gaan de jeugd, recreanten en wedstrijdspelers strijden om de felbegeerde titel van clubkampioen! Noteer deze datum dus zeker in je agenda!

18-19 april 2009 Trofea Junior Masters

Al jaren een druk en goed bezet jeugdtoernooi. Dit jaar maakt het jeugdtoernooi deel uit van het FZ Forza jeugdcircuit! Er kan weer worden gespeeld in drie leeftijdscategorieën (<11, < 13, < 15). Inschrijven kan via toernooi.nl.

16-17 mei 2009 Nationale Regio Team Kampioenschappen Senioren

Misschien wel het gezelligste toernooi van Nederland. Elk jaar strijden de kampioenen uit de hoogste regio klasse om het kampioenschap van Nederland. In dit weekend de kampioenen uit de senioren, heren en hoogste jeugdklasse (<17 of <19)!

6-7 juni 2009 Nationale Regio Team Kampioenschappen Jeugd

Voor het eerst gaan ook de jeugdteams <11, <13 en <15 strijden om de titel van Nederlands Kampioen! Hier komen dus de talenten van de toekomst in actie!

Reageer op dit bericht (“Toernooien in Sportcomplex De Toekomstgroep 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)