Badminton Vereniging Almere

Voor Kennedy Van der Laan wat nieuws

Afgelopen zaterdag avond mocht Kennedy Van der Laan weer eens thuis aantreden voor de competitie. De nummer laatst van de ranglijst stond op het programma, Slotermeer 10. Aangezien we zelf een na laatste staan, een belangrijke wedstrijd om binnen te slepen en te proberen aansluiting te krijgen met de teams boven ons. I.v.m. de vakantie van Stephan was Gerrit zo vriendelijk om zijn honeurs waar te nemen.

Over de verschillende partijen is niet heel veel spannends te vermelden dit keer. De grootste verrassing van deze wedstrijd is dat er geen enkele 3-gamer gespeeld is. Dit is voor Kennedy Van der Laan wel even wennen met tot nu toe een minimaal aantal 3-gamers per wedstrijd van 3. Nu is de winst binnengehaald met 6-2 dus je hoort uiteraard niemand klagen (van Kennedy Van der Laan 9 dan). 1 punt meer binnengehaald dan de vorige uitwedstrijd. Helaas ging ditmaal de damesdubbel en de 1e gemend dubbel verloren.

Toch tevreden met deze stand en een verdere uitloop van 4 punten op de nummer laatst brengt ons naar een enigszins comfortabele 13 punten voorsprong op Slotermeer.

Zoals laatst met de teambespreking al besproken, nu op weg naar de teams boven ons. Hoe ver kunnen we nog klimmen?

Reageer op dit bericht (“Voor Kennedy Van der Laan wat nieuws ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)