Badminton Vereniging Almere

Wie zijn de tegenstanders van de sponsorteams

Komend weekend komen ook Van Zoelen Almere, Kennedy Van der Laan Almere en Dekker Packaging Almere in actie. En tegen pittige tegenstanders, laat daar geen misverstand over bestaan.

Kennedy Van der Laan Almere

Kennedy Van der Laan, team 9, speelt al op vrijdagavond 12 december 2008 om 19.00 uur de uitwedstrijd tegen 't Gooi 1.
De thuiswedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel, maar op de ranglijst staan de Gooiers er met een tweede plek aanzienlijk beter voor dan Kennedy Van der Laan Almere, dat voorlaatste staat in de eerste klasse, afdeling 1. Wellicht weten we vanavond al meer over de uitslag en zien we ook al uit naar het wedstrijdverslag van deze wedstrijd.

Van Zoelen Almere

Van Zoelen Almere, team 2, krijgt Invictus zaterdagavond 13 december 2008 om 19.00 uur op bezoek in Sportcomplex De Toekomstgroep. Invictus is met TFS '57 in een hevige strijd gewikkeld om promotie naar de eredivisie te bewerkstelligen. De twee ploegen ontlopen elkaar op de ranglijst niet veel. Van Zoelen Almere won enige weken terug de uitwedstrijd met 3-5 maar dat is geen garantie dat er nu weer gewonnen gaat worden.

Dekker Packaging Almere

Dekker Packaging Almere, team 13, kan het kampioenschap in de tweede klasse afdeling 2 bijna niet meer ontgaan. Met 45 punten uit zeven wedstrijden staan de Almeerse youngsters ruim bovenaan in deze afdeling, die jammer genoeg maar uit zes teams bestaat. Komende zondagmiddag 14 december 2008 om 13.30 uur speelt Dekker Packaging Almere uit in Haarlem tegen BC Duinwijck 14. De thuiswedstrijd werd enige weken terug met 8-0 gewonnen door de Almeerders. We zien uit naar de uitslag en naar het wedstrijdverslag.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 13-12-2008 om 20:06 uur

    Dekker Packaging Almere 13 wordt morgen kampioen!
    Ich bin dabei... :)
    Succes Jayme, Jeroen, Manon en Amy!

Reageer op dit bericht (“Wie zijn de tegenstanders van de sponsorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)