Badminton Vereniging Almere

Zeer gezellig Pepernotentoernooi

Afgelopen vrijdag 28 november was het weer zover, het jaarlijkse Pepernotentoernooi. Maar liefst 66 kinderen hadden zich aangemeld en kwamen bovendien ook nog eens allemaal opdagen. Een betere start had de grotendeels vernieuwde organisatie zich niet kunnen wensen.

Gestart werd er met een gezamenlijke warming-up die, nog maar net op gang, plotseling werd verstoord door het uitvallen van het licht. Na een enorm gegil en het weer aanspringen van de verlichting bleken er plotseling een vijftal Zwarte Pieten in de zaal te zijn die heel graag ook mee wilden doen met de warming-up.

Hoewel het voor sommige Pieten best moeilijk bleek om alle oefeningen goed uit te voeren beviel het ze toch zo goed dat ze het hele verdere toernooi gebleven zijn. Samen met alle kinderen hebben ze een paar shuttles meegeslagen, zijn er tientallen pakjes al wiebelend door schoorstenen gegooid en werd er het nodige lekkers uitgedeeld. Op alle banen was de sfeer erg goed en werd er van jong tot oud fanatiek gestreden om toch maar zoveel mogelijk punten per partij te maken. Voor sommigen was het de eerste kennismaking met het spelen van een toernooi, die in goede banen werd geleid door de baanvrijwilligers.

Het einde van het enorm geslaagde toernooi bestond uit de bekendmaking van de winnaars per baan, die met een grote chocoladeletter naar huis gingen. Ook alle overige spelers en vrijwilligers werden bedankt voor hun inspanningen met een chocoladeletter.

Een dergelijk groots festijn was natuurlijk niet mogelijk zonder de opkomst van zoveel kinderen en de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Namens de organisatie nogmaals iedereen bedankt en we hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer aanwezig zullen zijn!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Peter van Soest op 06-12-2008 om 17:09 uur

    En waar blijven de foto's ?

Reageer op dit bericht (“Zeer gezellig Pepernotentoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)