Badminton Vereniging Almere

Kampioenen!!!

Bij de senioren zijn er vijf teams kampioen geworden. Het ene team op haar sloffen, het andere met bloed, zweet en tranen.

Als voorzitter van de wedstrijdcommissie kan ik u trots melden dat team 12, 13, 14, 15 en 19 kampioen zijn geworden.

Team 12 wist het in de een na laatste wedstrijd nog erg spannend te maken. Ze hadden 4 punten nodig en dat lukte maar net. De wedstrijd tegen US 3 eindigden in 4-4. Jammergenoeg hadden zij ook veel blessureleed binnen het team en moesten ze geregeld een invaller (we noemen geen namen, toch Rick) meenemen.

Team 13 was voor de kerst al kampioen. Zij dachten: als we elke wedstrijd met 8-0 winnen, kan ons niks meer gebeuren. Lekker efficient!

Team 14 is een team vol jonkies, maar hebben hun mannetje goed gestaan. Zonder al te veel problemen richting kampioenschap. Al waren sommige tegenstanders niet zo lief tegen jullie...

Team 15 moest het in de laatste week nog afmaken. Als ze met 6-2 zouden winnen, was het kampioenschap binnen. Zoniet, was het afwachten wat Arcade zou doen. Team 15 won lekker met 7-1, hield alle touwtjes in eigen hand en werd nummer 1!

Team 19 had een invaller op de laatste dag nodig, aangezien Chris nog last heeft van een zweepslag. Helaas ging het met invaller Henk Meertens ook niet goed, want hij scheurde zijn achillespees en is voorlopig even zoet met het herstel. Dit was niet leuk en als klap op de vuurpijl ging in de laatste mix de tegenstander ook uit het veld met een zweepslag. Deze meneer en Henk kwamen elkaar tegen in het ziekenhuis. Op zich wel komisch voor een buitenstaander, maar niet voor deze twee mannen. Ik wens ze beide veel sterkte!

Nog even een laatste kreet. Ik zag zaterdag dat team 18 een fles champagne had meegenomen voor de tegenstander, die kampioen werden in onze hal. Dat vind ik een leuk gebaar en zulk sportief gedrag vind ik leuk om te zien. Super!

Veel succes tijdens de regiokampioenschappen en ik hoop dat velen met mij de teams komen aanmoedigen op zaterdag 14 en zondag 15 februari vanaf 10 uur. Goed gedaan kanjers!

Speelschema 14 februari

1 Almere 12 - Huizen 4 10.00 uur
2 Dekker Packaging Almere 13 - Kampioen afdeling 4 of 5 12.30 uur
3 Winnaar wedstrijd 1 - Zeemacht 2 12.30 uur
4 Almere 15 - Kampioen afdeling 7 12.30 uur
5 Almere 14 - Kampioen afdeling 3 of 6 15.00 uur
6 Almere 19 - Kampioen afdeling 3 15.00 uur
7 Winnaar wedstrijd 4 - Kampioen afdeling 4 of 5 15.00 uur
8 Winnaar wedstrijd 2 - Winnaar wedstrijd 3 18.00 uur
9 Winnaar wedstrijd 6 - Kampioen afdeling 2, 4 of 5 18.00 uur
10 Winnaar wedstrijd 5 - Winnaar wedstrijd 7 18.00 uur

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 26-01-2009 om 15:45 uur

  Alle kampioenen nogmaals van harte gefeliciteerd. Veel jonkies die het kampioenschap binnenhaalden maar ook teams die uit oldies bestaan waarbij team 19 de kroon spant qua leeftijd. Knap, dat zonder meer, en beterschap voor de gekwetste BVA-ers, maar ook voor de tegenstander Arcade

 2. Rick op 26-01-2009 om 16:21 uur

  Ok mariska wij zullen ons mondje houden over de invallers :+

 3. Krijn op 26-01-2009 om 16:39 uur

  Ik ook maar denk ik :(

 4. Harry op 26-01-2009 om 19:16 uur

  Toch nog een reactie van team 12. Het team is inderdaad een aftelrijmpje geworden. Begonnen we ooit met 6 spelers. Twee teamgenoten stapten op. Ricardo had vreselijk veel pech door een blessure en heeft daardoor maar 3 wedstrijden kunnen spelen. Dankzij de enorme inzet van o.a. Rick die zelfs op het allerlaatste moment nog wel wilde invallen (al was het met wat biertjes op...) konden we gelukkig nog spelen en zelfs kampioen worden. Daar stonden ze dan op het eind nog maar met z'n tweeën (15 jaar), Sander was ziek naar huis, en kregen een fles champagne van het bestuur! Eigenlijk wel lachen. Wie komt er met de regiokampioenschappen invallen?

 5. Veenshuttle1 op 26-01-2009 om 20:06 uur

  Namens team1 van Veenshuttle willen wij team 18 (Cock, Ineke, Bas, Ronald, Monique) hartelijk bedanken voor de fles champagne toen we bij jullie het kampioenschap in de 4e klasse afd2 behaalden. Een zeer sportief gebaar, SUPER !

 6. Betty Veerman op 26-01-2009 om 21:57 uur

  Team 12 wil alle invallers bedanken. Zonder jullie waren we niet zo ver gekomen. Jayme van Elten, Jeroen Tiebout, Natalya v.d. Laan en Rick Blok, bedankt voor jullie inzet.

 7. Joke Lionahr op 27-01-2009 om 15:54 uur

  Ja dat was wat 24-01-09,het begon allemaal goed.De heren dubbel werdt heel spannend en onze oudjes Franke en Henk Meertens wonnen van Arcade de damesdubbel hadden Jolanda en mijn persoontje niet van terug.
  Ja en dan de heren single in de spannende 3de set ging Henk helaas onderuit,en door Arjan & Jacquline Dekker naar het Flevo-Zh gebracht.Mijn petje af voor deze twee kanjers!!!
  In spanning wachte wij af wat er nou met Henk was gebeurt.
  De 2de gmgdubbel ging het goed fout met Nico van Arcade,was best op dat moment heel spannend,en ja hoor daar ging Nico onderuit ook naar het Z-H en daar kwam Henk net van de gipskamer en zag zijn tegenstander van zijn single ,niet te geloven toch?Henk heeft dus zijn Agillespees gescheurd en inmiddels geopereerd(waarschijnlijk)En Nico heeft een zweepslag,heren heel veel beterschap en ik hou jullie op de hoogte.Henk kwam na zijn bezoek aan het Z-H nog even terug naar de sporthal,en toen we hem zagen werdt hij als held van de avond binnengehaald en terecht hoor. :o:

 8. Joke Lionahr op 28-01-2009 om 10:00 uur

  Nog even het volgende: Was ik toch nog vergeten om Roland te bedanken die inviel voor Henk in de mix!

  En Monique Berns die ons bijstond om een invaller te regelen, ook voor de fles champ die we van je kregen, dank je wel.

  Groetjes Joke

 9. jolanda kuiter op 28-01-2009 om 15:19 uur

  He joke mooi alles verwoord hoor

  En aan alle mensen hartelijk dank

  Het is ons uit eindelijk een keer gelukt om na 19 jaar om kampioen te worden

  groetjes jolanda ;)

 10. Har op 05-02-2009 om 01:09 uur

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  ''Speelschema 14 februari''
  Dat is Valentijnsdag :( :'(

Reageer op dit bericht (“Kampioenen!!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)