Badminton Vereniging Almere

Carlton sponsort recordpoging badmintonnen Guinness Book of Records!

De Badminton Vereniging Almere is zeer verheugd met het feit dat wij Carlton bereid hebben gevonden om de recordpoging aaneengesloten badmintonnen te sponsoren. In deze bizarre tijden waarin onze mooie sport niet echt positief in het nieuws is komen te staan, zien wij het als een prachtig gebaar van Carlton om het badminton wel weer op een positieve wijze neer te zetten. Zoals u inmiddels weet zal deze recordpoging gehouden worden op 27 en 28 februari in ons Sportcomplex De Toekomstgroep.

Carlton

Onze vier Almeerse badmintonhelden, Thijs Maassen, Steven van Puffelen, Rick Blok en Joost Berkelmans zullen bij hun poging het record te brengen op 27 uur gebruik gaan maken van Carlton GT2 shuttles die Carlton kosteloos ter beschikking zal stellen. U kunt zich voorstellen dat er tijdens zo’n poging waarbij vier sterke kerels 27 uur lang tegen een veren shuttle slaan heel wat shuttles nodig zijn dus dit gebaar wordt door ons zeer op prijs gesteld. Elke Euro die wij op de kosten besparen gaat immers naar het goede doel!

Daarnaast zal Carlton een racketpakket ter waarde van 150 Euro ter beschikking stellen die in een loterij zal worden verloot. Dit pakket zal bestaan uit de volgende artikelen:

Dit racket is nog niet in de handel te verkrijgen dus is in meer dan één opzicht een unieke prijs! In de loop van de aankomende weken is dit racket te koop bij de bekende verkoopadressen waaronder het Bees-sport winkeltje in onze eigen sporthal.

Wij zullen u later meer details geven over de opzet van deze loterij en over de prijs van de loten. Zeker is dat de opbrengsten van deze loterij in zijn totaliteit naar het goede doel zullen gaan die de BVA aan deze recordpoging heeft gekoppeld namelijk Stichting Europa Kinderhulp.

Tot slot zal Carlton ook nog een aanzienlijke donatie doen aan dezelfde Stichting Europa Kinderhulp!

Peter Blommaert, B2B Manager / Productmanager Indoor voor Carlton in de Benelux:

“Wij werken graag aan dit uitermate positieve initiatief mee en hopen dan ook van harte dat het record in Nederlandse handen komt. Het siert BV Almere dat zij deze sportieve uitdaging koppelen aan een schenking aan de vrijwilligersorganisatie Stichting Europa Kinderhulp. Helaas is het nog steeds zo dat er kinderen zijn die het om uiteenlopende redenen niet gemakkelijk hebben. Dit initiatief van BV Almere is een uitstekend voorbeeld hoe we als badmintongemeenschap kunnen trachten daar verandering in aan te brengen en te laten zien dat we sociaal en maatschappelijk betrokken zijn. Participeren in het breken van een record in het prestigieuze Guinness Book of Records is niet in de laatste plaats voor ons een uitstekende gelegenheid om het badmintonmerk Carlton nog eens extra te profileren.”

Komt u vooral op 27 en 28 februari naar onze sporthal De Toekomstgroep in Almere Stad en moedig de vier jongens aan in hun poging het oude record te verpulveren en zo in Almeerse handen te krijgen. Koop daarnaast ook nog een lot en u maakt niet alleen kans op het winnen van dit unieke Carlton racketpakket maar steunt daarmee ook nog eens het goede doel!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Pieter Van Landeghem op 03-02-2010 om 09:12 uur

  Hi Jongens,
  Dit is leuk om te lezen alvast veel success met jullie poging.
  Mochten jullie al eens een opwarmer doen zijn jullie steeds welkom op onze 24 uur badminton. Enkele van onze leden willen 24 uur badminton spelen en hun opbrengst ervan zou gaan naar Haïti. Dit zou doorgaan op 13/02/2010 starten om 17:00 tot 14/02/2010 17:00. Men kan tegen betaling dan ook enkele wedstrijdjes spelen in onze sporthal te Stekene. Verdere gegevens zullen waarschijnlijk nog worden meegedeeld op onze website.
  Groetjes,
  Filip (lid van de club)

 2. Cock op 03-02-2010 om 09:38 uur

  Maak niet uit hoor, maar je bent een jaartje te laat met je succeswens. ]:)

 3. Henk Staats op 03-02-2010 om 14:28 uur

  Beste Cock,

  Deze vergissing wordt meer gemaakt. Ik heb ook al een mail gekregen van een journaliste die aandacht aan de recordpoging wilde schenken........

 4. Krijn op 03-02-2010 om 14:31 uur

  (De datum van dit bericht staat toch redelijk duidelijk in beeld?)

 5. DannyP op 03-02-2010 om 15:39 uur

  Welke datum? Ja 27 en 28 februari staat er in, maar welke jaar?

 6. Krijn op 03-02-2010 om 15:41 uur

  De datum van het bericht dus, datum: 10-02-2009

  Maar goed, verbeterpuntje voor de volgende versie van de site :)

Reageer op dit bericht (“Carlton sponsort recordpoging badmintonnen Guinness Book of Records! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)