Badminton Vereniging Almere

De Toekomstgroep BV sponsort de recordpoging

De Toekomstgroep BV sponsor van de Badminton Vereniging Almere sponsort ook de recordpoging van de vier helden om 27 uur achtereen te badmintonnen van vrijdag 27 februari 2009 om 13.00 uur tot en met zaterdag 28 februari 2009 16.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Dit bestand bestaat niet

De Toekomstgroep BV neemt de kosten met betrekking tot de officiële tijdwaarnemening voor zijn rekening middels Glasherstel BV, één van de drie hoofdonderdelen van De Toekomstgroep BV. De andere twee hoofdonderdelen van De Toekomstgroep BV zijn Schilderwerken BV en de Aannemerij.

Het organisatiecomite is uitermate blij met deze sponsoring en de bijdrage voor de Stichting Europa Kinderhulp.

Reageer op dit bericht (“De Toekomstgroep BV sponsort de recordpoging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)