Badminton Vereniging Almere

Henk Mostert Wijnen medesponsor recordpoging Guinness Book of Records

Henk Mostert Wijnen is medesponsor van de recordpoging 27 uur uur achtereen badmintonnen volgens de regels van het Guinness Book of Records. Henk Mostert heeft speciaal voor deze gelegenheid een heerlijk wijntje uitgezocht met als etiket de verwijzing naar de recordpoging. Specialer kan het bijna niet.

Dit bestand bestaat niet

Henk Mostert Wijnen vindt zijn oorsprong in de detailhandel. Mede op basis van de daarmee opgedane ervaring is Henk Mostert Wijnen opgericht. Juist door deze ervaring en opgedane kennis is Henk Mostert Wijnen in staat om een goed en objectief wijnadvies te geven, maar ook om gericht in te kopen.
Dit heeft geresulteerd in een goed assortiment met een ruime diversiteit in wijnen en gesteld kan worden dat de klanten deze diversiteit ten zeerste waarderen.

De klanten van Henk Mostert Wijnen bestaan uit cafe's, divere sportkantines en andere organisaties en Henk Mostert Wijnen bedient ook de particuliere markt.
Voor welke gelegenheid U ook wijn zoekt, van een restaurant tot een particulier feestje of gewoon een wijntje om gezellig van te genieten, bij Henk Mostert Wijnen bent U bij het goede adres.

Bel of mail voor een wijnadvies en wij stellen graag een proefpakket voor U samen. Uiteraard komen wij ook graag bij U langs.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Miss Rose op 11-02-2009 om 19:45 uur

  Ik ga natuurlijk dit speciale wijntje proberen !!! Doe je mee miss vino?? ;-)

 2. Miss Vino op 11-02-2009 om 20:29 uur

  Natuurlijk Miss Rose!!!!!!

  27 uur lang wijndrinken.....Dat wordt een nieuw record :9

 3. Miss Rose op 11-02-2009 om 21:10 uur

  la la la la la la la la la hik ]:) ]:)

 4. Ronald op 11-02-2009 om 21:14 uur

  heb je al een voorproefje gehad??

 5. Arnold op 11-02-2009 om 21:20 uur

  beste organisatie,
  is het wellicht mogelijk om zo'n fles wijn te kopen. Ik vind het een heel leuk aandenken aan een unieke prestatie

 6. K&B op 11-02-2009 om 22:48 uur

  Arnold, een leuk idee om deze unieke flessen wijn te verkopen. Dit gaan we zeker even bespreken in de komende vergadering. Hou de site in de gaten. We laten van ons horen.

  Zijn er nu al mensen die ook geintresseerd zijn??
  Laat het even weten via de site of een mailtje aan rvblok@chello.nl

 7. Henk Mostert op 11-02-2009 om 23:16 uur

  Voor de verloting stel ik nog twee MAGNUM flessen in kist van een werkelijk voortreffelijke Bordeaux Superieur Cru Cantemerle (1.5 ltr)ter beschikking die voor de geduldige wijnliefhebber na ca twee jaar voortreffelijk op dronk is.

 8. K&B op 11-02-2009 om 23:28 uur

  Henk wat een geweldige aanbieding. De verloting kent inmiddels zeer mooie prijzen en met deze schitterende flessen wordt het alleen maar mooier.
  Bedankt namens de organisatie.

 9. Pascal Mostert op 09-01-2010 om 15:05 uur

  Velo (Vino de Mesa Tinto Joven) is bij Henk Mostert Wijnen een specialiteit, door ons objectieve inkoop is deze wijn zeer voordelig. Wij leveren deze wijn in kleine partijen waar u erg veel voordeel mee heeft, uiteraard leveren grotere partijen u nog meer voordeel op. Neem contact op voor een vrijblijvende prijslijst.

Reageer op dit bericht (“Henk Mostert Wijnen medesponsor recordpoging Guinness Book of Records ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)