Badminton Vereniging Almere

Succes op “Leids Open 2009”

Tijdens een van de eerste toernooien van dit seizoen heeft BV Almere weer laten zien dat met het badminton uit Almere rekening gehouden moet worden.

Afgelopen weekeinde heeft weer het Leids Open toernooi, georganiseerd door BC Veglo, plaatsgevonden. Omdat het toernooi helemaal vol zat is zelfs op vrijdagavond gestart.
Niet alleen werden we beloond met de clubprijs vanwege het aantal deelnemers en hun inzet, ook op individueel niveau kunnen we tevreden zijn.

Na een spannende dames enkel finale tussen Suzanne Hom en Michele Veerman, waar de 21 punten grens ruim werd overschreden, is Suzanne Hom kampioen geworden. Eigenlijk was de hele dames klasse C een Almeerse aangelegenheid want Michele Veerman speelde een halve finale tegen Sanne Berkelmans. Ook in de dames dubbel is succes behaald, daar hebben Shanice van Stenus en Michele Veerman de 2e plaats behaald.

Alle dames van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat en succes met de volgende toernooien.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 02-02-2009 om 19:26 uur

    Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

  2. Ernst op 03-02-2009 om 07:56 uur

    Ook hulde aan de organisatie. Strakke schema, zelfs op de zaterdag ruim 1 uur voorlopen is toch wel een prestatie. Wat te denken van het gratis fruit!!!!!. Iedere dag stonden er 2 dozen fruit, 1 met bananen en 1 met mandarijnen, geweldig. Uiteraard was er een gretige aftrek bij de spelers en toeschouwers. Wat mij ook verbaasde was de hoeveelheid snoep wat er op de wedstrijdtafel lag. De toernooileider vertelde mij dat er 14 kilo!!!! snoep was ingeslagen, vandaar dat de spelers allemaal zo hyper waren.
    1 minpuntje wil ik toch wel noemen. Met name op de zaterdag leek het wel een vriescel, alle mensen wat was het koud in de hal. Een jas en muts was geen overbodige luxe geweest.Gelukkig was het op de zondag weer normale temperaturen.

Reageer op dit bericht (“Succes op “Leids Open 2009” ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)