Badminton Vereniging Almere

Thijs Maassen stelt zich voor

Joost Berkelmans en Rick Blok gingen hem voor, maar nu is Thijs Maassen aan de beurt om zich nader aan U voor te stellen. Thijs Maassen is één van de vier helden die vrijdag 27 februari vanaf 13.00 uur tot en met zaterdag 28 februari 2009 16.00 uur een poging zal doen om het record 24 uur achtereen badmintonnen in het dubbelspel, dat in Ierse handen is, te breken. De vier helden willen het record op 27 uur brengen en vanzelfsprekend kunt U daar getuige van zijn.

Het paspoort van Thijs Maasen:

Naam:
Thijs Jozeph Gerardus Maassen.
Geboren:
14 september 1991 in Almere.
Familie:
Vader Hans, moeder Ria, twee zussen Loes (19) en Floor (12). Het is meestal hartstikke gezellig thuis.
Opleiding:
6 VWO, het is de bedoeling dat ik dit jaar mijn eindexamen ga halen. Volgend jaar wil ik graag bewegingswetenschappen gaan studeren in Groningen.
Werk:
Ik werk bij Streetwise als werver. Streetwise is een organisatie die donateurs werft voor goede doelen.
Karakter:
Spontaan, soms eigenwijs, vrolijk, kan ook rustig zijn, maar zeker geen muurbloempje.
Team:
Dit jaar in team 6, samen met Harun Wijaja, Robert Terpstra, Stephanie Tseng en Nikki van der Ven. We hebben ons gehandhaafd in de 4de Divisie. Een gezellig team, iedereen is best jong, dat was wel leuk.
Badmintonspecialiteiten:
Single is mijn sterkste onderdeel, mix is ook wel aardig denk ik. Eigenlijk ben wel aardig allround, maar single is mijn sterkste punt. Ik heb de overtuiging dat door veel te trainen ik alle onderdelen nog kan verbeteren.
Vakantie:
Ik zoek graag de zon op. Ik ben het laatste jaar met zeven vrienden op vakantie gegaan naar Terschelling. Dat was echt heel leuk. Dit jaar ga ik op examenreis naar Lloret de Mar met een groep van 15.
Idool:
Dat is een lastige, nee ik heb eigenlijk geen idool. Er zijn wel veel verschillende mensen die ik bewonder. Maar niet echt één idool.
Film:
Ja ik houd erg van films. Vooral van actie, spannende films als er een goed verhaal in zit, zoals: Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings, The last Samurai en Forest Gump.
Lezen:
Ik houd niet echt zo van lezen. Vroeger heb ik wel veel Roald Dahl gelezen, maar nu lees ik niet meer zo vaak. Mijn studieboeken vind ik wel meer dan genoeg.
Muziek:
Ik heb een jaar of vier saxofoon gespeeld. Ik hou wel van jazz. Verder luister ik graag hiphop en popmuziek. Goede artiesten vind ik bijvoorbeeld: Lil Wayne, John Legend, Kempi,
Robin Thicke en T-pain.
Eten/Drinken:
Eigenlijk vind ik alles wel lekker, maar vooral buitenlands eten, zoals een broodje shoarma, een pizza, en lasagne vind ik ook lekker. Mijn vader kan een hele lekkere Indonesische rijsttafel maken.
Andere hobby’s:
Muziek luisteren, met vrienden chillen en uitgaan.
TV:
Ik kijk niet veel tv, maar ik zet mijn tv wel aan voor sport of een goede film.
Wat vind je van BV Almere:
Ik denk dat BV Almere een van de meest gezellige badmintonclubs van Nederland is. Het wordt ook nog eens professioneel aangepakt, dus gezelligheid en progressie maken is de perfecte combinatie.

Zijn spelers paspoort (209kb) is te downloaden.

Reageer op dit bericht (“Thijs Maassen stelt zich voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)