Badminton Vereniging Almere

Waar blijven de Recreanten bij Nacht van Almere

Voorgaande jaren was de Nacht van Almere een mengelmoes van jeugd, wedstrijdspelers, introducees en recreanten. Tot nu toe hebben zich nagenoeg geen recreanten opgegeven van de NvA op 27/28 feb aanstaande. Dit vinden wij jammer.

De reden is ons nog niet duidelijk, maar er schijnen geruchten te gaan dat er geen bier wordt geschonken. Mensen dit is niet waar. De bar blijft de gehele nacht open en er wordt gewoon bier getapt. Wat nieuw is bij de komende NvA, is dat ook de keuken de hele nacht open blijft. Dus patat, fricandellen, tosti, teamschotels, etc kunnen besteld worden. Het niet verkrijgen van een biertje kan nu niet meer een bottle-neck zijn om niet in te schrijven.

Recreanten schrijf u in grote getalen in en maak er een gezellige nacht van!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ad op 19-02-2009 om 11:58 uur

    je kan ook naar de bar gaan als het alleen maar om het bier gaat. Lijkt me niet vestandig bezopen badmintonnen.

Reageer op dit bericht (“Waar blijven de Recreanten bij Nacht van Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)