Badminton Vereniging Almere

Verslag Color Holland Jeugdtoernooi

Afgelopen zondag 29 maart werd het 3e Color Hollandjeugdtoernooi gehouden van seizoen 2008/2009 in Huizen. Dit is een gezellig en druk bezet toernooi bij badmintonvereniging BV Huizen'96. Maar liefst 137 inschrijvingen waren er, die verdeeld werden over 10 poules. Iedereen speelde 6 dubbelpartijen, samen met iemand uit zijn of haar poule en aan het eind werden de punten bij elkaar opgeteld.

Vanuit Almere waren er dit keer 18 deelnemers aangemeld. De Poules F, G, H, I, en J (recreatieve jeugdspelers), werden vertegenwoordigd door: Djilano Smit, Yshedeau Smit, Alexander Witsel, Robin Verkade, Kishen Kanhaisingh, Casper Baltus, Natasja van den Bergh, Pjotr Odijk, Roel Odijk, Cindy van Lier en Remco Cuypers. Poule D (jongere competitiespelers), werd vertegenwoordigd door: Judith van Cruchten en Daniël Verkerk. Poule B (gevorderde competitiespelers), werd vertegenwoordigd door: Laura Uivel, Lieke Principaal, Priscilla Holthuis, Lindsey Bron en Thomas van Cruchten.

De bekende vaantjes

Om 10.15 uur begonnen de eerste wedstrijden, voor sommige spelers was het na een paar wedstrijden wel duidelijk of zij in een sterke poule zaten en voor anderen bleef het tot de laatste partij spannend, word ik nog tweede of toch net derde. We hebben hele mooie en spannende wedstrijden gezien en de sfeer onder de spelers was geweldig.

Voor iedere poule was er een 1e en 2e prijs voor de meisjes en een 1e en 2e prijs voor de jongens beschikbaar. Tegen 16 uur was de prijsuitreiking en daar bleek dat van de 18 BVA deelnemers maar liefst 10 spelers in de prijzen waren gevallen.

De bekers
Poule J: 1e prijs meisjes Cindy van Lier
2e prijs jongens Remco Cuypers
Poule I: 1e prijs jongens Pjotr Odijk
2e prijs jongens Roel Odijk
Poule H: 2e prijs jongens Casper Baltus
Poule G: 1e prijs jongens Robin Verkade
Poule D: 2e prijs jongens Daniël Verkerk
Poule B: 1e prijs meisjes Lieke Principaal
2e prijs meisjes Priscilla Holthuis
1e prijs jongens Thomas van Cruchten

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs.

Alle winnaars

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 30-03-2009 om 11:45 uur

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Klasse!

 2. Otto op 30-03-2009 om 12:06 uur

  Wat een mooie resultaten weer in Huizen: De BVA scoort dus niet alleen bij de Senioren in Weesp maar ook bij de jeugd in Arnhem en in Huizen. De STC is bijzonder trots op al onze toppers!

 3. Loes op 30-03-2009 om 15:09 uur

  Gefeliciteerd prijswinnaars en tot oktober, bij ons volgende jeugdtoernooi in Huizen.
  Mooi stukje Jeannette.

 4. ron op 30-03-2009 om 20:16 uur

  Ik heb genoten van de positieve inbreng en de sfeer die door alle alle kids aangedragen werd.
  Zie voor foto's en uitslagen onze web-site.

Reageer op dit bericht (“Verslag Color Holland Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)