Badminton Vereniging Almere

Erik Staats speelt komend seizoen voor Dekker Almere

Erik Staats speelt in het seizoen 2009/2010 opnieuw voor Dekker Almere, team 1 van de Badminton Vereniging Almere, dat uitkomt in de eredivisie van het Nederlandse badminton. Erik Staats, clubicoon van de vereniging, ambieert de functie van trainer en assistent van trainer-coach van Rick Prins bij de Badminton Vereniging Almere. Met ingang van het seizoen 2010/2011 zal hij die functie ook gaan bekleden.

Staats behaalde al zo’n tien jaar terug zijn trainer-coachdiploma en heeft ook een aantal jaren met veel plezier daadwerkelijk training gegeven. Het spelen in team 1, Dekker Almere, een drukke baan bij Provi, sponsor van de vereniging, en daarnaast nog training geven, is eenvoudigweg niet te combineren. Derhalve nog één jaar voor Erik Staats in Dekker Almere en dan stapt Staats over naar het geven van trainingen en het coachen.

De STC en trainer-coach Rick Prins kunnen zich prima vinden in de toekomstplannen van Erik Staats.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 08-04-2009 om 21:33 uur

    Maar goed ook, anders moeten we weer wennen aan andere gezichten en we zijn zo gewend aan je zeer snelle dubbels en mixen. Anders moeten we gaan wennen aan langzamer spel en dat is
    "NOT DONE"

  2. teus op 08-04-2009 om 23:26 uur

    Welkom Erik in je nieuwe rol

    Ik heb gelijk een extra uitdaging als a.s. (assisntent) trainer voor je in petto


    Zou je het spel van John Bor willen her-analyseren en een verbeteringsproces op gang willen brengen gezien zijn nogal teleurstellende resultaten tijdens de laastste clubkampioenschap(-pen)

    Alvast bedankt

    Teus

  3. Ernst op 12-04-2009 om 20:56 uur

    He Erik, eigenlijk had ik je verwacht als trainer/coach, maar als speler is het wel oke!!!!.
    Check trouwens op de site van Omroep Flevoland, staat een leuke filmpje van Erik met Jeroen in de dubbel tegen Amersfoort http://www.omroepflevoland.nl/sport/recent?newsId=58565

Reageer op dit bericht (“Erik Staats speelt komend seizoen voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)