Badminton Vereniging Almere

Coatingswerkzaamheden daken is gebeurd

Enige weken terug hebben we melding gemaakt van het feit dat de daken van Sportcomplex De Toekomstgroep zullen worden gecoat. De bedoeling van deze werkzaamheden is om de soms 'verzengende hitte' in het sportcomplex tegen te gaan. Inmiddels zitten de dakwerkzaamheden er op en hopen we dat het enige graden in neerwaartse zin scheelt in de zomermaanden.

De coating op het dak

Op maandag 8 juni 2009 wordt er gestart met de aanvullende isolatiewerkzaamheden in de badmintonzaal van het sportcomplex. Dat zal ongetwijfeld enige overlast met zich meebrengen voor de badmintonners, maar we zullen trachten de overlast te beperken. Maar U hoort binnenkort meer over deze werkzaamheden.

Reageer op dit bericht (“Coatingswerkzaamheden daken is gebeurd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)