Badminton Vereniging Almere

Vincent Festen krijgt versierselen uitgereikt

Vrijdagmiddag 29 mei 2009 om 15.00 uur heeft burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere aan Vincent Festen de versierselen uitgereikt die horen bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens de zogenoemde lintjesregen op 29 april 2009 was Vincent Festen niet aanwezig omdat hij vakantie en tevens zijn 30-jarig huwelijksfeest vierde bij zijn schoonmoeder op de Filippijnen.

Naar nu bleek was het overigens niet zijn 30-jarig huwelijksfeest. De penningmeester van de Badminton Vereniging Almere, de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost en de Stichting BadminTop, had zich een aantal jaren vergist, waaraan zijn vrouw hem nog eens fijntjes herinnerde, dit tot grote hilariteit van de aanwezigen. Annemarie Jorritsma deed het allemaal weer heel professioneel en ook gezellig, niet altijd de makkelijkste combinatie. Maar liefst drie fotografen namen de foto's van Annemarie Jorritsma, Vincent Festen, Linda Festen en Edsel Festen met zijn vriendin.

Vincent

Namens de vereniging waren aanwezig Lida Staats, Henk Smit en Henk Staats en het nieuwe Lid in de Orde van Oranje Nassau viel een prachtig bos bloemen van de vereniging ten deel.

Reageer op dit bericht (“Vincent Festen krijgt versierselen uitgereikt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)