Badminton Vereniging Almere

Tot einde seizoen geen dinsdagmiddagbadminton

De komende drie weken, tot einde seizoen, is er geen dinsdagmiddagbadminton. We hebben namelijk even geen vrijwilliger beschikbaar om het dinsdagmiddagbadminton te begeleiden. In het nieuwe seizoen zal een en ander weer geregeld zijn. Het woensdagochtendbadminton gaat gewoon door tot einde seizoen en daar zijn de dinsdagmiddagbadmintonners vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. linda meyer op 16-06-2009 om 11:33 uur

    Beste Henk,
    Bedankt dat we toch nog even een berichtje krijgen dat we tot het einde van het seizoen niet meer kunnen badmintonnen! Helaas is het voor een groot aantal van onze mensen niet haalbaar door werk etc. om op woensdagochtend te komen! Ik wil iedereen wel even een fijne zomer wensen! Wanneer begint het nieuwe seizoen voor ons dan weer?
    Groeten Linda

  2. Henk Staats op 16-06-2009 om 11:54 uur

    Op maandag 17 augustus 2009 start het seizoen 2009/2010, dus normaal gesproken is er op dinsdagmiddag 18 augustus 2009 weer voor de eerste maal dinsdagmiddagbadminton.

Reageer op dit bericht (“Tot einde seizoen geen dinsdagmiddagbadminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)