Badminton Vereniging Almere

Start trainingen jeugd op zaterdag 29 augustus!

Zaterdag 29 augustus starten de jeugdtrainingen weer. Na een lange tijd van puzzelen met de zaalindeling, het zoeken en indelen van de trainers is alles weer gereed voor een mooi seizoen. Alle jeugdspelers zullen ook nog persoonlijk op de hoogte gesteld worden van hun nieuwe trainingstijden. De trainingskalender, de indeling van de kleurgroepen en de bijbehorende trainingstijden zullen ook spoedig op de site te bewonderen zijn.

Ongetwijfeld zijn jullie er allemaal klaar voor om te laten zien hoe je de vakantieperiode hebt doorstaan. Samen met alle jeugdtrainers gaan we er met zijn allen weer een leuk, leerzaam en sportief seizoen van maken. Veel plezier gewenst met alle trainingen en tot ziens op 29 augustus!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. jos v.d M op 28-08-2009 om 13:42 uur

  Heey Eddy Odijk

  Ondanks het all 28 augustus is
  Vraag ik me toch af of ik nog wat te horen krijg
  Over de training’s tijden van kleur rood

  grt jos

 2. Henk Staats op 28-08-2009 om 15:47 uur

  Beste Jos,

  Afgelopen zaterdag heeft ieder jeugdlid persoonlijk een brief thuis gehad met de trainingstijden.

  Als dat bij onverhoopt niet het geval is geweest, stuur dan even een mailtje naar iemand van de jeugdcommissie. E-mailadressen vind je op deze site onder het kopje vereniging en vervolgens commissies.

 3. Paula op 28-08-2009 om 16:26 uur

  @ Jos
  De kleur rood traint op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 en zaterdags van 15.00 tot 16.30.

Reageer op dit bericht (“Start trainingen jeugd op zaterdag 29 augustus! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)