Badminton Vereniging Almere

Start van het recreantenseizoen

Ook de recreanten gaan er weer tegenaan. Het is nog best een strijd geweest om de schaarse baanruimte tussen de wedstrijdspelers, de jeugd en recreanten te verdelen. We denken dat we niet mogen klagen over het bereikte resultaat.

In grote lijnen ziet het er zo uit:
Onze vaste avonden op maandag, woensdag en vrijdag zijn gelukkig gebleven.
Op maandag zijn er om 19.30 uur al enige banen voor ons beschikbaar en vanaf 20.00 uur zijn alle banen te gebruiken.
Op woensdag kunnen de mensen welke de vorige dag de slaap niet hebben kunnen vatten al om 19.00 uur op enkele banen beginnen. Later die avond komen de overige banen beschikbaar.
Ook op vrijdagavond kunnen de vroege vogels al om 19.00 uur terecht; om 20.00 uur zijn de overige banen weer beschikbaar.

En vergeet niet dat de recreanten ook overdag terecht kunnen. Op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en woensdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur.
Mocht je dank zij de crisis ooit werkloos worden dan ben je bij de BVA dus een groot deel van de tijd onderdak. Kun je je meteen melden als vrijwilliger: staat goed op je CV bij de sollicitatie.
Nu weer even serieus:

De trainingstijden gaan veranderen. Maandagavond blijft beschikbaar voor gevorderde recreanten en vrijdagavond voor beginners. De trainers, exacte tijden en aantal banen worden nog bekend gemaakt. Ook wanneer de trainingen beginnen hoor je nog van ons.
Nieuw is de mogelijkheid op training voor recreanten op woensdagavond. Deze training is gezamenlijk voor de recreanten en 4e en 5e klassers wedstrijdspelers. Dan kunnen de wedstrijdspelers zich ook eens optrekken aan de betere recreanten!
Dit waren de grote lijnen: het exacte speelschema is bij de leden van de recreantencommissie beschikbaar.

Zoals je ziet mogen we best trots zijn op het resultaat. De hal is op diverse punten verbeterd en de afzuiging van de kleedkamers wordt binnenkort aangepakt.
De recreantencommissie is uitgebreid met enkele nieuwe leden waardoor we met hernieuwde energie het recreantenseizoen kunnen ingaan.

Tot ziens vanaf 17 augustus.

De recreantencommissie.

Reageer op dit bericht (“Start van het recreantenseizoen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)