Badminton Vereniging Almere

Volgende week weer Badminton Overdag

In de week van maandag 17 augustus 2009 wordt er vanzelfsprekend ook weer gestart met het badmintonnen overdag. Een badmintonproduct dat niet meer weg te denken is bij de Badminton Vereniging Almere en velen maken dan ook enthousiast gebruik van de geboden mogelijkheden. De deelnemers aan het badmintonnen overdag hebben vaak een heel verschillende badmintonachtergrond en dat maakt het wellicht ook juist zo leuk. Er zijn deelnemers die pas kennis hebben gemaakt met de badmintonsport via het badmintonnen overdag, maar er zijn er ook die al jaren badminton spelen en er is zelfs een groep oud-wedstrijdspelers die zich uitstekend vermaakt op de dinsdagmiddag en de woensdagochtend.

De aftrap van dit seizoen vindt plaats op komende dinsdagmiddag 18 augustus 2009 om 13.30 uur en op woensdagochtend 19 augustus 2009 om 9.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.
Op de dinsdagmiddag is het vrijspelen en op de woensdagochtend wordt er van 9.00 tot 10.00 uur training gegeven door de ervaren rot Leo Kountul. Na 10.00 uur is het ook hier vrijspelen.

Voor de kosten hoeft U het niet te laten. Voor leden is het badmintonnen overdag volkomen gratis en niet-leden betalen per keer slechts € 4,-- en daarvoor kunt U ook nog gebruik maken van de sauna en het krachthonk. En voor een kopje koffie of thee en een flesje frisdrank kunt U terecht in de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Voor meer informatie, bel Henk Staats, 036-5313711 of kom gewoon naar Sportcomplex De Toekomstgroep om direct mee te spelen. U bent van harte welkom.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos K. op 14-08-2009 om 09:34 uur

    Is er al bekend wanneer het badmintonnen voor de recreanten op maandagavond en vrijdagavond weer begint?

  2. Henk Staats op 14-08-2009 om 09:40 uur

    Beste Jos,

    Eén dezer uren zal Peter van Soest een bericht op de site plaatsen van de speelmogelijkheden op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond.

Reageer op dit bericht (“Volgende week weer Badminton Overdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)