Badminton Vereniging Almere

Wie wil er meehelpen folderen?

Op zaterdagmiddag 26 september 2009 houdt de vereniging Opendag van 16.00 tot 18.00 uur. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport in het algemeen en de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder, is van harte welkom in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Ten behoeve van deze Opendag is de vereniging op zoek naar een aantal (jeugd)leden dat folders wil bezorgen in de navolgende Almeerse wijken:

De vereniging zorgt altijd goed voor haar leden en ook nu staat er een leuke vergoeding tegenover het folderen. Per 1000 folders kun je € 45,-- verdienen en dat is een royale vergoeding als je het vergelijkt met de vergoeding van de professionele bezorgbureaus.

Het is de bedoeling dat de folders op de volgende dagen worden bezorgd, te weten, woensdag 23 september, donderdag 24 september en vrijdag 25 september 2009.
Bent U beschikbaar op één of meer van deze dagen, neem dan contact op met Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mailtje naar henk.staats@bvalmere.nl

Laat snel iets van U en jullie horen.

Reageer op dit bericht (“Wie wil er meehelpen folderen? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)