Badminton Vereniging Almere

Competitie 2009/2010 van start

Hier en daar is er al een wedstrijd vooruit gespeeld, maar in het weekend van 19 en 20 september 2009 is de competitie 2009/2010 officieel gestart. Met 20 seniorenteams en 12 jeugdteams neemt de Badminton Vereniging Almere deel aan de competitie en dat betekent in de praktijk de komende weken 'volle bak' in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

De 20 seniorenteams en 12 jeugdteams zijn samen goed voor meer dan 550 competitiewedstrijden voor de vereniging en dat is voor de vrijwilligers die dat allemaal in goede banen leiden een forse klus. Laat iedere speler en speelsters daar ook maar eens bij stil staan!

Het bestuur wenst alle spelers een sportieve en plezierige competitie toe en tevens hoopt het bestuur op deze site vele verslagen te lezen van heroisch gewonnen (of verloren) wedstrijden, gezellige vierde en vijfde games aan de bar enz. enz.

Reageer op dit bericht (“Competitie 2009/2010 van start ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)