Badminton Vereniging Almere

Forza Almere thuis tegen DKC

Komende zaterdag 19 september 2009 om 19.00 uur speelt thuis in de eerste divisie afdeling 1, team 2, Forza Almere tegen het Haagse DKC 1. De wedstrijd wordt gespeeld in de thuishaven van Forza Almere, Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Forza

DKC is een pittige tegenstander voor Forza Almere en het zal geen eenvoudige klus worden om de punten binnen te halen. DKC speelde enige jaren terug nog in de Eredivisie en was altijd een geduchte tegenstander voor Almere. Met name in de thuiswedstrijden ging het er heet aan toe in Sporthal 't Zandje, maar heet in de goede betekenis van het woord, want er heerste altijd een geweldige sfeer met relatief veel publiek. Op dit punt wordt DKC zeker gemist in de eredivisie.

Een ieder die wil genieten van een lekker badmintonpot wordt van harte uitgenodigd om morgenavond de verrichtingen gaande te slaan van Yvonne Hoogland, Iris Putters, Monique Slaman, Ralph Starren en Dennis Steenland.
Namens het bestuur en de sponsor, van harte veel succes!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere thuis tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)