Badminton Vereniging Almere

Forza Almere uit tegen Duinwijck

Zaterdagavond 26 september 2009 speelt Forza Almere, team 2, uit tegen het Haarlemse Duinwijck-4. De wedstrijd wordt gespeeld in de Duinwijckhal en begint om 19.00 uur. Afgelopen weekend wist Forza Almere thuis met 6-2 te winnen van het Haagse DKC-1, hetgeen een knappe prestatie ghenoemd mag worden. Duinwijck 4 verloor vorige week de confrontatie met Van Zijdeveld-3 met maar liefst 8-0.

Forza

In de wedstrijd tegen DKC-1 gingen de beide mannensingles verloren, overigens maar nipt. Ralph Starren verloor in drie games en Dennis Steenland in twee games. Beide games overigens in de verlenging.

In deze eerste divisie, afdeling 2 spelen twee teams van Duinwijck, te weten Duinwijck 2 en Duinwijck 4 en dat zegt toch wel iets over de brede selectie van sterke landelijke spelers waarover Duinwijck beschikt.
Het bestuur en de sponsor wensen Forza Almere veel succes toe in deze wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere uit tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)