Badminton Vereniging Almere

Team 13 doet naam eer aan

Team 13 heeft vrijdag haar eerste competitie wedstrijd gewonnen (1-7), maar voor aanvang leek het erop dat het cijfer 13 invloed begon te krijgen op het team...

Vrijdagavond moest team 13 (Marit, invalster Rosa, Jules, Niels en Arjan) aantreden tegen 't Gooi 3. Omdat Evelyn vanwege tentamens niet kon spelen, kwam Rosa Hondeman invallen.

Er werd verzameld bij de hal om met twee auto's naar Hilversum te rijden. Eenmaal onderweg op de A6 zien we ineens in de spiegels van de voorste auto dat Harry zijn auto (met daarin Rosa en Jules) naar de vluchstrook rijdt. Wat kan er aan de hand zijn? Maar even bellen wat er aan de hand is, en ja hoor een lekke band is het probleem. Dat begint lekker voor het team met het 'ongeluksgetal'. Dit zal toch niet het seizoen gaan bepalen wordt er in de auto geroepen.

De voorste auto rijdt toch maar door naar de sporthal om alvast door te geven dat er wat vertraging is. Jules heeft inmiddels zijn vader gebeld, en die komt Rosa en Jules ophalen langs de snelweg. Harry komt na reparatie van de band zelf wat later naar de Hilversumse Meent.

Gelukkig had deze pech geen invloed op de wedstrijd, want er werd met 1-7 gewonnen door Almere 13. Dus eind goed, al goed!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst op 20-09-2009 om 14:28 uur

    Een goede prestatie, ga zo door.

Reageer op dit bericht (“Team 13 doet naam eer aan ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)