Badminton Vereniging Almere

Team 7 wint van Castricum 1

Niet alleen eredivisieverenigingen spelen wedstrijden vooruit. Zo ook team 7, uitkomend in de hoofdklasse afdeling 1, dat uit tegen Castricum de wedstrijd uit speelronde 7 nu reeds op 12 september 2009 speelde. En team 7 is uitstekend gestart met een 2-6 overwinning uit, op Castricum 1.

Het team bestaat uit Chantal Rensink, Michèle Veerman, Robert Terpstra, Jos Kuipers en Rob van der Voorn en je kunt maar beter de eerste wedstrijd winnen, want de eerste klap is een daalder waard. Wat de overwinning nog leuker maakt is het feit dat Chantal Rensink (uit Nunspeet en overgekomen van Elo United) en Rob van der Voorn (uit Roelofarendsveen en van Apollo) voor de eerste maal de kleuren van Almere verdedigden. De andere spelers weten natuurlijk dat dit een heel lekker gevoel geeft, maar voor de twee debutanten is dat nieuw.

Robert Terpstra kon niet meedoen, want hij had een familiefeest, maar de andere vier waren mans genoeg om de wedstrijd met 6-2 te winnen. Het mannendubbel ging verloren en ook de single van Jos Kuipers. Alle andere partijen werden dus gewonnen.

Gefeliciteerd met deze mooie start.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 13-09-2009 om 16:18 uur

  Lekker bezig Jos! :+

 2. Rick op 13-09-2009 om 17:01 uur

  !Kraak (kampioenen)

 3. Robert op 13-09-2009 om 19:08 uur

  heel erg gefeliciteerd...ik denk dat ik voortaan maar mee ga als supporter jullie hebben mij niet nodig:P

  gr.

 4. Jos K. op 14-09-2009 om 08:12 uur

  Moet je nagaan hoeveel we gaan winnen als ik niet hoef te singelen :P

 5. Krijn op 14-09-2009 om 10:08 uur

  In welke realiteit wint Robert wel wedstrijden dan? ;)

Reageer op dit bericht (“Team 7 wint van Castricum 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)