Badminton Vereniging Almere

Van Zijderveld opent de eredivisiecompetitie

In het weekend van 19 en 20 september 2009 gaat de eredivisie-competitie 2009/2010 van start, maar vooruitlopend hierop speelt de BV Van Zijderveld uit Amstelveen al twee wedstrijden. Op zaterdag 12 september 2009 speelt Van Zijderveld namelijk thuis tegen BC Amersfoort en op zondag speelt Van Zijderveld opnieuw thuis tegen het naar de eredivisie gepromoveerde Flying Shuttle uit Barendrecht.

Dekker Almere komt in het weekend van 19 en 20 september 2009 niet in actie. Dekker Almere zou een uitwedstrijd moeten spelen tegen BC Culemborg maar BC Culemborg beschikt niet over zaalruimte en daarom wordt deze wedstrijd pas op 4 oktober 2009 gespeeld.

Dekker Almere speelt de eerste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 26 september 2009 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk tegen het Hoensbroekse BC Victoria. Noteer deze datum vast in Uw agenda want de manager van Dekker Almere, Ernst van Stenus, heeft iets bijzonders in petto bij deze seizoensopening van Dekker Almere.

Reageer op dit bericht (“Van Zijderveld opent de eredivisiecompetitie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)