Badminton Vereniging Almere

Combinatiefunctionaris gezocht

De Badminton Vereniging Almere en de basisscholen ’t Zonnewiel en De Olijfboom krijgen een zogenoemde combinatiefunctionaris toegewezen door de gemeente Almere. Uitgangspunt bij combinatiefuncties is, dat de betrokken functionaris zowel werkzaamheden verricht voor de sportvereniging als de scholen.

De Badminton Vereniging Almere is derhalve op zoek naar

Combinatiefunctionaris (m/v) voor 40 uur per week

Doel van de functie

Het geven van (badminton)sportlessen aan scholieren en leden van de vereniging en het ondersteunen van de Sport Technische Commissie van de vereniging ten aanzien van het ontwikkelen van beleid.

Plaats in de organisatie

De functionaris is rekening en verantwoording verschuldigd aan de voorzitter van de Sport Technische Commissie. De voorzitter van de Sport Technische Commissie overlegt onder meer periodiek met de directieleden van de scholen.

Taken van de functionaris

Functie-eisen

Salariëring

Overeenkomstig de CAO voor Sport in schaal 8. Hetgeen overeenkomst met een bruto salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 2.400,-- tot
€ 3.150,--.

Contract

Voor bepaalde tijd en vooralsnog tot 31 december 2010. Naar alle waarschijnlijkheid wordt binnenkort bekend dat dit 31 december 2012 wordt.

Geïnteresseerd?

Stuur voor woensdag 5 november 2009 een e-mail met Uw sollicitatie naar de voorzitter van de Sport Technische Commissie, otto.v.stenus@bvalmere.nl. Ook voor nadere informatie kunt U een mail sturen naar Otto van Stenus.

Reacties op de site worden niet op prijs gesteld.

Reageer op dit bericht (“Combinatiefunctionaris gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)