Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Van Zundert Velo

Zaterdagavond 28 november 2009 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. Van Zundert Velo is de onbetwiste koploper in de eredivisie met maar liefst 51 punten uit zeven wedstrijden. Daar kan Dekker Almere slechts een vijfde plaats met 30 punten tegenoverstellen. Je zou kunnen zeggen, Dekker Almere is the best of te rest.

Het wordt zaterdagavond 28 november 2009 dus een loodzware wedstrijd voor Dekker Almere tegen de lijstaanvoerder Van Zundert Velo, die in hun midden hebben de nummer één van het Nederlandse badminton, die tevens ook als een wereldtopper door het leven gaat, niemand minder dus dan Dicky Palyama.

Nu bestaat Van Zundert Velo niet alleen uit Dicky Palyama, dan zouden we de andere spelers te kort doen, maar Palyama is natuurlijk wel een meer dan dragende speler voor de Wateringers.

De spelers van Dekker Almere gaan er vanzelfsprekend voor maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we ons niet al te veel illusies moeten maken over de uitslag van deze wedstrijd. Maar dat er van mooi badminton te genieten zal zijn, dat is wel zeker en de spelers, de trainer-coach, de manager, de sponsors en het bestuur roepen U op om dit behoorlijk buitengewoon bijzondere badminton buitenkansje niet te laten schieten. Kom kijken dus.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Vino op 28-11-2009 om 09:59 uur

  WONDEREN BESTAAN!!!
  Vino en Rose komen eraan!!!

  Vanavond langs de lijn, we zullen er zijn...
  Eerst nog ff happen en aansluitend stappen..

  :9 :9 Tot vanavond!!
  Vino en Rose

 2. Henk Staats op 28-11-2009 om 11:48 uur

  Ik weet dat we op jullie kunnen rekenen.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)