Badminton Vereniging Almere

En dan eindelijk die 8-0

Het achtste team van BV Almere is ‘on a rampage’ zoals ze dat noemen in de game wereld. Al vanaf het begin van de competitie winnen we alles met 7-1 en 6-2. Maar dit weekend hebben we dan eindelijk die 8-0 kunnen pakken!! En hoe!

Dit weekend speelden we tegen Duinwijck. De hal leek meer op een thuis wedstrijd gezien, zoals Monique ook al schreef, er alleen maar Almere tegen Duinwijck speelde. Deze dag was dus gedoemd om een ‘epic battle’ te worden. Maar naar wiens zijde zou de winst gaan, Almere FTW! (FTW betekent for the win)

We begonnen zoals altijd met de dubbels. De heren stonden enigszins te prutsen maar herpakte zich netjes drie punten voor het einde en pakte de winst in de eerste set. De tweede set ging wel beter maar... we hebben mooiere wedstrijden gezien. En heej het gaat om de winst. Wij dames wonnen onze dubbel ook weer netjes in twee sets, zoals altijd.

De singels gingen ook goed, Bat moest even wakker worden, Sarina’s wedstrijd zag er zoals altijd weer langzaam maar technisch perfect uit, Sanne heeft een rode plek op haar heup vanwege een valpartij maar pakte wel de winst en Sander vloog in z’n hoofd over de baan maar z’n benen wilde niet helemaal meewerken. Wat resulteerde in dat z’n bovenlichaam wel naar de shuttle ging maar z’n voeten bleven staan waar hij een pijnlijke enkel aan overhield.

De mixen begonnen met Sander en Sarina een mix die steeds beter aan het worden was. En al die trainingen hebben hun vruchten laten afwerpen(schrijf ik dat goed?). Want ze wonnen hun mix voor de eerste keer in een nette driesetter, ondanks het feit dat Sander z’n bespanning twee keer stuk ging. In de eerste mix stond ik vooral te prutsen gezien mijn houten been niet echt wilde bewegen. Dus de eerste set is er één die we snel willen vergeten. De tweede en derde set gingen als vanouds met standen als 21-10 en 21-11.

Dus een memorable stand van 8-0 tegen duinwijck waardoor we nu 8 punten verder zijn dan vorige week 32+8= 40 punten! En 40-25= 15 punten voor op de nummer twee (YES ik kan nog rekenen!). Dus bij deze:

WE RULE!!!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rick Baak op 08-11-2009 om 15:31 uur

  Eindelijk die 8-0 inderdaad, maar ik had altijd wel het vertrouwen dat het nog een keer zou lukken!
  Maar het is sowieso mooi dat we het altijd gezellig hebben, niet?!

  Dus als het aan ons ligt gaan we deze 'Rampage' nog even voortzetten!!

 2. Dorien op 08-11-2009 om 16:55 uur

  HEAR HEAR!

 3. Henk Staats op 08-11-2009 om 18:58 uur

  Wat een mooie uitslag, wat een prachtige eerste plek op de ranglijst en dat met houten benen en benen die niet willen meewerken met het hoofd.

 4. Henk Mostert op 09-11-2009 om 16:52 uur

  Heb je goede veters in je schoenen anders loop je er straks naast.
  Hoe dan ook team ACHT, we hadden niet anders VERWACHT, maar her blijft een prestatie van jewelste en verdient uiteraard een felicitatie

 5. Ernst op 10-11-2009 om 14:49 uur

  Waar blijven de andere uitslagen????

 6. Henk Staats op 10-11-2009 om 18:13 uur

  Inderdaad Ernst en er zijn vast heel mooie uitslagen bij.

Reageer op dit bericht (“En dan eindelijk die 8-0 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)