Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Hoorn-5

Zaterdagavond, 7 november 2009 om 19.00 uur speelt Van der Hoeden|Mulder, team 9, thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen de Hoornse BV team 5. Van der Hoeden|Mulder deelt de koppositie in de eerste klasse afdeling 1 van de Regio Noord Holland samen met Swish uit Krommenie. Beide koplopers hebben 33 punten uit vijf wedstrijden. Tegenstander Hoorn-5 staan met 18 punten op een gedeelde vierde plek, maar iedere wedstrijd is een wedstrijd op zich met vaak een onvoorspelbare uitslag.

Het bestuur en de sponsor wenst Van Der Hoeden|Mulder Almere veel succes komende zaterdagavond.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Hoorn-5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)