Badminton Vereniging Almere

Youth Games 2010 in Almere!

Volgend jaar is het weer zover. De Youth Games - een olympiade tussen de internationale partnersteden van Almere - vinden dan weer in Almere plaats en wel van 12 juli t/m 15 juli 2010. Jeugdige sporters afkomstig uit de partnersteden Aalborg, Rendsburg, Lancaster, Haapsalu, Växjö en Almere zullen het tegen elkaar opnemen in verschillende sportdisciplines.

Sporten:

Sporters met het geboortejaar 1994, 1995 of 1996, kunnen geselecteerd worden voor deze spelen. Vele club en stadgenoten zijn je al voorgegaan. Stephan Branderhorst, Rinske Deriga, Leroy Brom, Mireille van Daal, Shanice van Stenus, Nienke Berkelmans en nog veel meer hebben in het verleden al meegedaan, sommigen al meerdere keren. Almere heeft altijd meegedaan om het eremetaal, ook volgend jaar zullen de Almeerders tot het gaatje gaan.

Het is een geweldig evenement, zeker als je naar het buitenland mag. Maar nu het hier in Almere gehouden wordt, ben je in ieder geval verzekerd van veel publiek. En dat is ook nooit weg. Moet je wel je best doen uiteraard!

Volgend jaar worden de wedstrijden niet in onze eigen vertrouwde hal gespeeld, maar in het Topsportcentrum in Almere. Volgens de organisatie een fantastische plek om meerdere sporten te huisvesten.

Ik verzoek jullie dan ook te reageren als jullie mee willen doen. Ook de andere badmintonverenigingen in Almere kunnen meedoen, mits de spelers geboren zijn in 1994, 1995 of 1996. In de selectie is er in principe maar plaats voor 8 badmintonners, 4 dames en 4 heren, uiteraard zal ik proberen daar meer van te maken maar het is geen vanzelfsprekendheid. Op het ogenblik is het nog niet zeker wie de coach zal zijn, begeleider is bekend, dat zal ondergetekende zijn. Mocht het nodig zijn zal de trainer/coach de selectie doen door middel van eventuele selectie/voorspeeldagen. Dus hebben jullie volgend jaar vanaf 12 juli tot en met 15 juli niets te doen, schroom niet en aanmelden maar. Mailtje naar ernst.v.stenus@bvalmere.nl is al genoeg. Vermeldt wel je gegevens, waar je speelt en misschien wel de kleur waarin je traint.

Voor alle duidelijkheid, alleen spelers/sters die in Almere woonachtig zijn, mogen meedoen. Hou ook de site van BV Almere in de gaten, voor verder nieuws.

Meer informatie over de Youth Games kun je ook op de officiële site terugvinden: http://www.youthgames.nl/.

Ernst van Stenus
Coördinator badminton Youth Games

Reageer op dit bericht (“Youth Games 2010 in Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)