Badminton Vereniging Almere

Forza Almere zondag tegen Duinwijck

Forza Almere, team 2, uitkomend in de eerste divisie afdeling 1, speelt zondag 20 december 2009 om 13.30 uur thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Duinwijck-4 uit Haarlem. Het is een wedstrijd van de koploper, Forza Almere, tegen de hekkensluiter BC Duinwijck, maar dat hoeft niets te zeggen over de uitslag.

Forza Almere heeft 56 punten uit tien wedstrijden en Duinwijck-4 heeft 12 punten uit tien wedstrijden. De tweede plaats op de ranglijst wordt gedeeld door TFS ’57 met Van Zijderveld-3. Beide teams hebben 44 punten uit negen wedstrijden.

Zondagmiddag even niets te doen, kom naar Sportcomplex De Toekomstgroep want Forza Almere zal er alles aan doen om de koppositie te behouden en Duinwijck-4 wil van de laatste plaats af.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere zondag tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)