Badminton Vereniging Almere

Forza Almere thuis tegen Slotermeer-1

Zaterdagavond 16 januari 2010 speelt Forza Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Slotermeer-1 uit Amsterdam. Forza Almere is nog steeds de koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 68 punten uit twaalf wedstrijden. Op ruime afstand staat TFS ’57 tweede met 55 punten uit eveneens twaalf wedstrijden.

De tegenstander van komende zaterdagavond, Slotermeer-1, staat op een zesde plek in de rangschikking met 48 punten uit elf wedstrijden. Als Slotermeer de inhaalwedstrijd zou winnen met 8-0 dan staan ze zelfs op de tweede plaats, dus dat houdt in dat Slotermeer een tegenstander is, waar zonder meer rekening mee gehouden moet worden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 14-01-2010 om 12:59 uur

    Dus jongelui.. Go for it.
    Veel succes en laat ze zand happen (sneeuw mag ook)

Reageer op dit bericht (“Forza Almere thuis tegen Slotermeer-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)