Badminton Vereniging Almere

Team 6 viert kampioenschap in Almere

Zoals jullie vorige week al op de site hebben vernomen, is team 6 dit seizoen erin geslaagd om kampioen te worden in de 4e divisie. We hadden allen verwacht dat we het dit weekend waar zouden moeten maken, maar aangezien de nummer 2 (Veluwe 2) vorige week vrijdag drie punten bij Leerdam liet liggen was het al mogelijk om in de uitwedstrijd tegen huizen kampioen te worden.

Om dit ook waar te maken was het nodig om met 1-7 te winnen waardoor Veluwe op wedstrijdpunten hooguit nog gelijk kon komen, maar ons op game-saldo niet meer voorbij kon. Natuurlijk altijd motiverend om te weten dat je kampioen kan worden. Omdat Chris andere verplichtingen in badmintonland had, namen we Joost mee naar huizen om het dan maar waar te gaan maken. En dat deden we dan ook.

Met een overtuigende overwinning van 0-8 (de score die nog niet in onze verzameling voor kwam) sleepten we het kampioenschap binnen.
Alleen is het natuurlijk leuker om het feestje thuis in Almere te vieren. Maar ook al was het kampioenschap al binnen, we konden het seizoen toch niet verliezend afsluiten. Zaterdag avond kon het feest dan ook wel verdiend beginnen na een nette 7-1 overwinning op de nummer 3 (Iduna 2).

kleine fotoserie van ons seizoen

Zo begonnen we het seizoen zonder verwachtingen, en zo ben je ineens kampioen. Ik kan wel zeggen dat iedereen het fantastisch heeft gedaan, in het bijzonder Jayme en Amy die vanuit de 2e klasse een gigantische stap hebben gemaakt naar de 4e divisie, en ook nog eens fantastisch hebben weten te presteren.

Nog even dank voor onze trouwe supporters, en iedereen die nog wedstrijden in moet halen…
Heel veel succes!

v.l.n.r. Chris, Ingrid, Jayme, Amy en Thijs

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Otto op 25-01-2010 om 11:53 uur

    Allemaal van harte en dat geldt natuurlijk ook voor Kim die afgelopen zaterdag niet mee kon spelen en dus ook niet op de feestfoto kon. Ik heb deze competitie als 'die-hard' BVA-hooligan bijna alle wedstrijden mogen meemaken maar laat ik nou net de kampioenswedstrijd door een buitenlandtrip gemist hebben :'(. Team 6 heeft het afgelopen zaterdag daarom nog maar eens dunnetjes over gedaan. Allemaal grote klasse: van Kim die altijd voor de vrolijke noot zorgde, Chris met zijn krakende knieen, Ingrid met ook de nodige fysieke kwaaltjes, Thijs die op tijd terug kwam uit een diep dal, Mr. 'Axe-for-Men' Jayme van Elten en natuurlijk mijn eigen kleine meid Amy, allemaal klasse gedaan! En dat geldt natuurlijk ook voor de invallers dit seizoen, Bat, Jos, Joost en Deborah!

  2. Henk Mostert op 25-01-2010 om 17:39 uur

    Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.
    Als alle kampioens teams samen een feestje zouden organiseren dan moeten we het Helen Parkhurst erbij huren of alle andere huurder van het complex gedurende een avond de toegang ontzeggen.
    Hoe dan ook.....Geweldig!!!

Reageer op dit bericht (“Team 6 viert kampioenschap in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)