Badminton Vereniging Almere

3e Color Holland Jeugdtoernooi 2009/2010

Zondag 28 maart 2010 wordt voor velen in deze regio het succesvolle derde Color Holland jeugdtoernooi van dit seizoen georganiseerd door de Badminton Vereniging Huizen in Huizen.

Je speelt tijdens het toernooi met verschillende spelers in één poule.
Er worden uitsluitend dubbelwedstrijden gespeeld. Je speelt iedere wedstrijd met een andere speler die in jouw poule zit.
Alle deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op leeftijd en speelsterkte.
Bij de jongste spelers zorgen wij voor een teller op de baan en is er begeleiding als het nog niet zo goed lukt. De wedstrijden worden op tijd gespeeld, dus gewoon doortellen tot de tijd om is.
Bij aanvang van de wedstrijden ontvang je een formulier waarop precies staat hoe laat en met wie je moet spelen. Bewaar dit formulier goed, want hiermee kun je boven in de kantine eten en drinken halen.
Heb je tijdens het toernooi nog vragen of begrijp je iets niet kom dan gerust naar één van de begeleiders in de sporthal of de kantine.

Het toernooi vindt plaats in sporthal De Meent te Huizen en begint om 10.00 uur. Wij verwachten dat de eindtijd circa 15.00 uur is.
De kosten voor het toernooi zijn € 7,00 te betalen voor aanvang van het toernooi.

Voor dit bedrag speel je een aantal wedstrijden, krijg je tweemaal drinken, een broodje knak, een pakje sultana’s en als je in de prijzen valt een leuk aandenken mee naar huis. Voor iedere deelnemer is er in ieder geval een vaantje.
De belangstelling is altijd enorm groot voor deze toernooien. Dus….geef je zo snel mogelijk op!!

Je kunt je inschrijven via de mail. Stuur een mailtje met daarin je naam en geboortedatum naar: jeannette.v.cruchten@bvalmere.nl Uiterlijk zaterdag 13 maart 2010 moet de aanmelding bij mij binnen zijn.

Het toernooiadres is:
BVHuizen’96
Sportcentrum De Meent
Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen
Tel: 035-525 65 14

Reageer op dit bericht (“3e Color Holland Jeugdtoernooi 2009/2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)