Badminton Vereniging Almere

Carlton GT-Cup: Forza Almere wint 5-0 van Hoornse BV

Forza Almere, team 2 speelde woensdagavond om 19.00 uur in Hoorn de tweede voorronde voor de Carlton GT-cup. De spelers van Hoorn hadden in de eerste ronde nog voor een verrassing gezorgd door van Van Zijderveld 2 te winnen.

De herendubbel van Ralph en Dennis werd in twee sets gewonnen. Yvonne en Monique wonnen de damesdubbel ook erg makkelijk. Met een 2-0 voorsprong wisten we al bijna zeker dat Hoorn niet nog een keer voor een verrassing zou gaan zorgen. Ralph dacht echter dat we er al waren en speelde één van zijn mindere singles. Na winst in de eerste set met 22-20 verloor hij de tweede. Gelukkig voor hem wist hij de derde set te winnen. Monique wist haar single wel eenvoudig te winnen. De mix van Iris en Dennis begon wat stroef. Maar na verlies in de eerste set werden de verhoudingen op de baan duidelijk. Met 21-14 21-9 werden de tweede en derde set eenvoudig gewonnen.

Als de volgende voorronde ook wordt gewonnen is Almere met twee teams, te weten Dekker Almere en Forza Almere, vertegenwoordigd tijdens het finaleweekend.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 19-03-2010 om 21:55 uur

    Gefeliciteerd. Wederom klasse

  2. De halve vereniging op 19-03-2010 om 22:26 uur

    (Henk, je hoeft niet op ieder bericht te reageren hoor..)

  3. De andere helft van de vereniging op 20-03-2010 om 00:22 uur

    Mee eens, halve vereniging!

Reageer op dit bericht (“Carlton GT-Cup: Forza Almere wint 5-0 van Hoornse BV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)