Badminton Vereniging Almere

13e BV Gaasperdam jeugdtoernooi

Zondag 30 mei 2010 vindt het 13e Gaasperdam jeugdtoernooi plaats in sporthal Gaasperdam. Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugdspelers spelend in de jeugdcompetitie van het seizoen 2009/2010 en vooral voor jeugdspelers die nog geen competitie spelen. Jeugdspelers die seniorencompetitie spelen, zijn uitgesloten.

Gespeeld kan worden in de spelsoorten Herendubbel, Damesdubbel, Enkelspel en Ouder-Kind. Hierin speelt één ouder met een kind. Minimum leeftijd "ouder" is 18 jaar. Iedere jeugdspeler mag zich maximaal 1 keer per onderdeel inschrijven. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat zij eventueel meerdere partijen direct achter elkaar moeten spelen. Er wordt gespeeld in de klasse: D, U11, U13, U15, U17, U19 en CL.

Inschrijven gaat via inschrijfformulier (aanwezig in Sportcomplex De Toekomstgroep) of via internet http://www.bvgaasperdam.nl/

Reageer op dit bericht (“13e BV Gaasperdam jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)