Badminton Vereniging Almere

Goede prestaties in Heiloo

Afgelopen weekend werd het Vennewater Open gespeeld. Dit jaar voor het eerst geen D-toernooi, maar een goed bezet ABC-toernooi. Met name de B- en C-klasse was goed gevuld. Helaas was het A- toernooi maar matig “gevuld”. Er waren wel goede A-spelers/sters aanwezig op dit goed georganiseerde toernooi, maar persoonlijk vond ik het te weinig. Wellicht een goede toernooitip voor volgend jaar voor de A-spelers. Uiteraard was BV Almere weer aanwezig en deze keer kwamen er ook een aantal goede jeugdspelers mee. De volgende spelers/sters van BV Almere hebben meegedaan.

De jeugdspelers Rosa, Ruben en Mark hebben meer dan uitstekend gepresteerd tussen al het geweld in de senioren. Veel hoofdklassers uit de regio waren aanwezig en die weten nu echt wel wie Ruben Wijnands, Mark Verschoor en Rosa Hodeman zijn! Mark en Ruben hebben vooral in de MD-C erg goed gespeeld. Zij werden pas gestopt in de kwartfinale. Wat hebben deze jonge gasten geknokt, klasse jongens. En wat dachten jullie van Rosa Hondeman? Rosa moest in de halve finale VE-C tegen haar zus, Melissa spelen. Deze zusterstrijd werd door Melissa gewonnen. Ook hier weer mijn petje af voor een jeugdspeelster en de koek was nog niet op. In de halve finale VD-C moet Rosa samen met oud-Almeerse Natalya van der Laan spelen tegen de favorieten Melissa en Shanice. Deze partij werd met goed spel gewonnen door de youngsters, wat een verrassing! De volgende resultaten werden behaald

MD-A 2 Dion Keulen/Edward Tan ( Van Zijderveld)
ME-B ¾ Dion Keulen
VE-C 2 Melissa Hondeman
VE-C ¾ Rosa Hondeman
VD-C 2 Rosa Hondeman/Natalya van der Laan (Van Zijderveld)
VD-C ¾ Melissa Hondeman/Shanice van Stenus
GD-C 1 Shanice van Stenus/Rogier Folmer.

Voor de jeugdspelers wacht volgende week het NJK in de Topsporthal in Almere en traditiegetrouw zullen daar veel BV Almere spelers/sters aan meedoen en ik hoop op een goed toernooi.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. David op 17-05-2010 om 21:13 uur

  Alle Almeerse prijswinnaars: gefeliciteerd!

 2. Rogier op 17-05-2010 om 21:53 uur

  En dan hebben we het nog niet over die Hotdogs gehad!:9~

 3. Soemitro Kasanwidjojo op 17-05-2010 om 23:00 uur

  waar zijn die mega hotdogs dan ernst ? + de foto van melissa met thomas den dulk ?

 4. Ernst op 17-05-2010 om 23:38 uur

  Inderdaad, wie heeft de foto van Melissa?

 5. melissa op 18-05-2010 om 15:03 uur

  wat is dit nou weer??

Reageer op dit bericht (“Goede prestaties in Heiloo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)