Badminton Vereniging Almere

Dave Khodabux geselecteerd voor WK in Parijs

Badminton Nederland heeft vandaag bekend gemaakt dat zij veertien badmintonners afvaardigen naar de individuele Wereldkampioenschappen die in augustus 2010 worden gehouden in Parijs. Onder de geselecteerden, Dave Khodabux die samen met Jorrit de Ruiter uitkomt in het mannendubbel. Met Samantha Barning speelt Khodabux het gemengd dubbel.

Bij het mannenenkelspel mogen Dicky Palyama en Eric Pang meedoen op basis van hun positie op de wereldranglijst. Ook in het enkelspel voor vrouwen is Nederland met twee personen vertegenwoordigd in Parijs, namelijk door Yao Jie en Judith Meulendijks.

Eefje Muskens/Samantha Barning en Paulien van Dooremalen/Lotte Jonalthans zijn de Nederlandse koppels in het vrouwendubbelspel. Jorrit de Ruiter/Dave Khodabux en Ruud Bosch/Koen Ridder starten in het dubbelspel voor mannen. Bij het gemengd dubbelspel doen Samantha Barning/Dave Khodabux namens Nederland mee.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 08-07-2010 om 00:05 uur

    Dave,

    Als je nog eens even wilt oefenen in met een dubbel, nodig ons gerust eens een keer uit ( Roland Branderhorst & John Bor ) voormalig clubkampioenen bij BVA.

    John.

Reageer op dit bericht (“Dave Khodabux geselecteerd voor WK in Parijs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)