Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Nog een weekje en dan is het seizoen 2009/2010 ook al weer geschiedenis. Een seizoen, waarover we denk ik niet te klagen hebben, zowel vanuit sportief als organisatorisch oogpunt bezien, en ik breng graag nog even een aantal zaken in herinnering, zoals:

En misschien vergeet ik nog wel iets, dat zou zo maar kunnen.

En de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2010/2011 zijn vanzelfsprekend al weer in volle gang. In de ALV van juni 2010 is de begroting 2010/2011 behandeld, de sponsorbrochure is up to date gemaakt en dat geldt ook voor het infoboekje voor nieuwe leden, er worden nieuwe ledenpasjes aangemaakt, er wordt al weer gewerkt aan het nieuwe competitieboekje, de shuttles zijn besteld, nieuwe netten hangen er al en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Voorts is het de bedoeling dat er nog deze zomer nieuwe verlichting wordt aangebracht in de badmintonzaal.

De eredivisie is weer aangevuld tot tien teams na het afhaken van Culemborg en Invictus. DKC uit Den Haag en TFS '57 uit Bergen op Zoom nemen de opengevallen plaatsen in. De eredivisieclubs hebben onderling afgesproken dat er onder meer op de diverse verenigingssites meer aandacht zal worden geschonken aan de eredivisie. En daarom leest u ook op onze site zo af en toe nieuws van de andere eredivisieverenigingen en dan met name als het over de eredivisiespelers van deze verenigingen gaat.

De komende weken zullen wij op de site de reeks 'Almere en de eredivisie' voortzetten en dan komen we vanzelf uit bij een voorbeschouwing op het eredivisieseizoen 2010/2011 door onze manager van Dekker Almere, Ernst van Stenus.

Afgelopen week waren we een weekje fietsen in Brabant. Heel warm, maar gelukkig bracht het zwembad verkoeling. Erik, Shirley en de wonderschone Sara kwamen ook een lang weekend. Volgens mij gaat het goed met de badmintonontwikkeling van de bijna zes maanden oude Sara. Met een ferme welgemikte slag sloeg zij de bril van opa's niet geringe neus. Volgens mijn vrouw was ik toch aan een nieuwe bril toe.....

Ik wens u namens het bestuur een prettige vakantie, maar ik zie u graag nog dinsdag 6 juli 2010 in Oranjearena voor de wedstrijd Nederland tegen Uruguay.

Henk Staats

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Marijke Mostert op 04-07-2010 om 02:09 uur

    Eindelijk weer een kind met visie :)

  2. Tony Barker op 04-07-2010 om 18:08 uur

    After a long pause and break, I am looking forward to seeing the people of Almere Badminton Club on Sunday July 11th when we from Lancaster arrive for the Youth Games. Good Luck in the match against Uruguay, on Tuesday. Best Wishes...

    Tony Barker
    Lancaster, England :) :)

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)