Badminton Vereniging Almere

Carlton partner BVA

Dunlop Slazenger International, producent van onder meer Carlton badmintonproducten, en de Badminton Vereniging Almere zijn voor de komende drie jaren een partnership aangegaan.

Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een grote speler op de markt van hoogwaardige badmintonproducten, met name de badmintonrackets behoren tot de wereldtop.

De Badminton Vereniging Almere is uitermate tevreden met de samenwerking met Carlton en vol vertrouwen. Immers Carlton timmert nationaal en internationaal aan de weg en heeft oog voor talenten in binnen- en buitenland. Ook Almere heeft oog voor talenten en biedt talenten tal van mogelijkheden om hun badmintondromen waar te maken middels de eigen BVA-jeugdopleiding, de Badminton School Almere en de Badminton Academie Flevoland.

Mede door de samenwerking met Carlton komen de sportieve aspiraties van de Badminton Vereniging Almere meer in evenwicht met haar uitstraling. Namelijk die van een zeer solide ambitieuze vereniging. Het eerste team van Badminton Vereniging Almere zal dan ook vanaf de start van het nieuwe eredivisieseizoen in de Carltonzaal spelen van Sportcomplex De Toekomstgroep in Carlton kleding en met Carlton shuttles.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 11-08-2010 om 10:55 uur

  Moet de rest van de competitiespelers ook nieuwe shirts (aanschaffen)?

 2. Henk Staats op 11-08-2010 om 13:58 uur

  Beste Cock,

  Vooralsnog niet aan de orde.

 3. rob op 11-08-2010 om 14:05 uur

  Henk, betreft het alleen sponsering van het eerste team of profiteert BVA als club in de breedte van de samenwerking? Wat voor beelden staan je daarbij voor ogen?

 4. Henk Staats op 11-08-2010 om 14:10 uur

  Beste Rob (welke Rob dan ook),

  BVA profiteert in de breedte van dit samenwerkingsverband.

Reageer op dit bericht (“Carlton partner BVA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)